Monday, 14 January 2013

Fall in love !

Assalamualaikum..
Hye semua ! Wah wah wah..tuu dia tajuk entry. mesti suspen je kan? mesti korang ingat fall in love dgn sape kan?hahaha korang dah terkena. *nada mak tiri yg berhati sgt lah busuk* . apekebenda lar yg nk d ceghita sama kome kan? kita kan satu Malaysia. pinjam kata kata PM skejap. Muehehe. Suka je bg korang fening kan? C-u-t-e t-h-i-n-g-s. Apekah itu?mesti lah benda benda yg korang rasa comel gila cute gila kat mata korang kan?rasanya, perempuan je yg mcm tu. lelaki ada ke perasaan keterujaan nmpk bnda bnda cute nie??setakat nie aku tak penah jumpa lagi lar. Ngehngeh. Berjalan jalan kat shopping mall tak sah kalau si perempuan nampak benda benda comel mesti akan menjerit bagaikan histeria. Dan dialog dia mcm nie 'eee..comelnya! ' tak pun korang akan ckp mcm nie ' Ya Allah cutenya! ' haha kan?mesti punye. So kalau sape sape yg keluar date tu, si lelaki kene lah buat buat paham ye tak?hahaha. Kesian org lelaki. Habis, pokai.

Aku pun mcm tu jgk. Pantang nmpk benda benda comels nie. Keterujaan tu terus dtg sepantas kilat bagaikan terkena renjatan elektrik. Heheh. Nowadays, byk sgt cute things yg ada. Especially, dkt bookstore. Hari Sabtu baru nie, aku ada singgah masuk kedai buku popular, d sebabkan cousin aku nak beli botol air. punye lah lama cousin aku nk pilih beli botol air yg mne satu idaman kalbu. haha nama lagi perempuan, mesti klau nak beli sesuatu tu kene pk betol betol yg mana paling cantik di mata. Iye dak?so, sementara nak tggu cousin aku tu memilih botol air dia, aku pun memulakan lah tawaf *nk menunjukkan yg mmg aku pusing satu bookstore* aku kat dlm bookstore tu. satu satu aku perhati sambil aku nak mencari novel ' Setia Hujung Nyawa'. And yup, aku sgt gemar membaca novel ! novel nie membuatkan kita berfantasi di alam sendiri. Sape yg baca novel tu mesti tahu. Muehehe. mesti masa korang baca novel tu berangan angan nk husband yg sweet mcm tu kn kn?Tapi sedih sgt, novel tu tak ada pun. Sob sob. Daripada note book, stationery, sampai lah ke botol air. Semua cute ! Ya Allah. rambang mata ooo tgk semua barang dlm tu. Ohh, mmg sgt sgt suke spent masa dkt bookstore. Haha. Cuci mata sana cuci mata sini. Opps, tapi bkn cuci mata yg itu okay?haha dah agak dah mesti korang pk cuci mata lain nie. Nie cuci mata tgk bnde bnde yg super cute ! Rasa mcm nk beli semua je ! Habis bankrup klau ddk lama lama dkt bookstore nie. Mihmihmih.

Till then. See ya.
Assalamualaikum.
Sebelum tu meh aku selitkan sikit gambar aku jmpe mobile phone stand yg super cute. Hasil daripada tawaf yg aku buat. Ngehngeh.

3 comments:

  1. laki pon ade perasaan keterujaan la :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh. Ye ke abg mi?x penah dengar lar plak :P
      Nie mesti abg mi kan?haha kantoi :P

      Delete
  2. Huh .. Nasib2 , Ingt kn Bella dh jatuh cinta . :)

    ReplyDelete